Jogi Nyilatkozat

 

A www.ketzo.hu oldal üzemeltetője a Hello Ketzo Kft. A Hello Ketzo Kft – mint üzemeltető –  adatai jelen weboldal „Impresszum” rovatában találhatóak meg.

 

A www.ketzo.hu oldal, vagy bármely a nevezett oldalról közvetlenül elérhető aloldal és az azokon található valamennyi tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban együttesen: tartalom) a Hello Ketzo Kft szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.

 

A www.ketzo.hu oldalon lévő valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Hello Ketzo Kft előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

 

A www.ketzo.hu oldalon, vagy bármely a nevezett oldalról közvetlenül elérhető aloldalon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Hello Ketzo Kft felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek az oldal használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

 

Tilos linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy az a Hello Ketzo Kft bármely honlapja, így többek között az www.ketzo.hu, www.helloketzo.hu vagy annak tartalma más oldal közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.

 

A Hello Ketzo Kft tájékoztatja az oldal látogatóit, hogy a Hello Ketzo Kft a www.ketzo.hu oldal üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (2016. április 27.) számú általános adatvédelmi rendelete. A Hello Ketzo Kft kizárólag az oldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Részletes szabályokat a weboldalon található „Adatkezelési tájékoztatóban” találhat.

 

A Hello Ketzo Kft az ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.