Rólunk

Ketzo

Új otthon, pár kattintásra - az ország első ügynökmentes ingatlanportálján.

 

Miért csináljuk?

Mi, a Ketzo-nál abban hiszünk, hogy az ingatlan-adásvétel lehet átláthatóbb, hatékonyabb, kényelmesebb és sokkal kevésbé költséges egy olyan ingatlanportálon, mely összeköti az eladót a vevővel, online alapokra helyezi az adásvétel folyamatát, és kizárja az ügynökök jelenlétét. 

 

Mit tud a Ketzo?

Összekötjük az eladót a vevővel

A Ketzo-n az eladók ingyen hirdetnek, az érdeklődők pedig kizárólag a tulajdonosok által feltett ingatlanok között válogatnak, az ügynökök kizárásával. 

 

Chatfelület

A Ketzo az első és egyetlen olyan hazai ingatlanportál, amely a hirdetések mellett online chatfelületet is biztosít, ahol eladó és vevő  bármikor kommunikálhat egymással.  

 

Online jogi keretrendszer

Biztonságos online keretet adunk, hogy a vevő jogi kötőerővel bíró vételi ajánlatot tehessen az eladónak, így biztosítva az adásvételi szándékot és az ügylet szabályozott létrejöttét. 

 

Online ügyvédi segítség

Mivel a Ketzo lehetőséget ad arra, hogy a vételi ajánlat megtételétől a szerződés aláírásáig szinte minden folyamat a weboldalunkon történjen, így online ügyvédi segítséget is biztosítunk. 

 

Kik vagyunk?

A Ketzo-t 2018-ban hoztuk létre négyen, barátok. Bár eltérő szakterületekről érkeztünk  - van köztünk ügyvéd, jogász, közgazdász és informatikus – mindannyian hiszünk abban, hogy itthon is szükség van egy olyan online ingatlanportálra, mely jelentősen megkönnyíti és költséghatékonyabbá teszi az ügyletek lebonyolítását.